Hoe werkt het:

Na ontsmetting van de huid wordt de warme hars op de behaarde benen aangebracht. Er wordt een strip op de hars aangebracht en daarna wordt de strip met hars van de huid verwijderd. Deze manier van ontharen is uiteraard iets vervelender dan scheren maar de resultaten zijn er dan ook naar!!!

Door het harsen wordt de hele haar (met wortel) vewijderd. De haren die na weken terug komen voelen niet aan als stoppels. Alle haren die met wordtel en al zijn verwijderd , zullen ongeveer 4 tot 6 weken nodig hebben om weer tot een volledige haar uit te groeien.

Dit geeft nog wel eens wat verwaring, want alle haren die op het moment van het harsen oderhuids groeien zullen niet door de hars worden gepakt en na de behandeling gewoon blijven doorgroeien. Dit zijn de haren die de week na de behandeling al weeer worden gevoeld!!

Waneer men regelmatig een afspraak maakt voor een harsbehandeling zullen de haren meer in dezelfde groeifase gaan groeien waardoor het resultaat van de harsbehandeling op den duur meer/langer effect heeft en men 4 tot 6 weken glad aanvoeld.

Tips voor de behandeling;

  • minimaal 2 weken voor de behandeliing de benen niet scheren.
  • minimaal 2 dagen voor de behandeling de benen niet meer insmeren met bodylotion of créme

Tips voor na de behandeling:

  • de eerste 24 uur géén créme of lotion gebruiken
  • de eerste 24 uur niet in de zon of onder de zonnenbank